Choose Happy

 

 

Choose Happy is voortgekomen uit mijn passie voor kleur en interieur.

 

Tijdens mijn zoektocht naar items voor ons appartementje in Antwerpen bleek het niet zo makkelijk om te vinden wat ik zocht.

Daarbovenop kwam een akelig virus waardoor ik mijn baan verloor en zodoende te werk kwam in de winkel van mijn vrienden.

Daar leerde ik het merk Rice uit Denemarken  kennen, helemaal mijn ding en een merk met een sterke visie waar ik mij helemaal in kan vinden;

 

Everyday Magic!

 

Met de items van Rice, iedere collectie weer opnieuw, wordt deze belofte steeds weer waargemaakt!

Rice kwam in 2020 met de collectie Choose Happy. Een sterke naam, zeker de tijd waarin wij ons op dat moment en nog steeds bevinden.

En daar Choose Happy geboren!

 

Met Choose Happy wil ik graag delen wat mij gelukkig maakt en waar jij hopelijk net zo blij van wordt!

 

Mijn Happiness haal ik vooral uit het gebruik van heldere kleuren. Vaak wordt er beweerd dat je van een woning vol kleur onrustig kunt worden waardoor je snel geneigd bent te brave keuzes te maken. Met Choose Happy wil ik het tegendeel bewijzen door te laten zien dat er met de juiste balans prima een gekleurde omgeving gecreëerd kan worden zonder deze onrustig te maken.

 

In tegenstelling tot wat mijn logo misschien uitstraalt probeer ik juist mijn volledige aanbod uit Europa te halen. De meeste van mijn producten worden gemaakt in Portugal en Italie.

De Lucky Cat  oftewel Maneki-Neko is een symbool uit Azië dat ik vaak tegenkom tijdens mijn reizen naar Thailand. De Lucky Cat staat symbool voor geluk en voorspoed. 

 

Veel winkel plezier hier in mijn winkel online of binnenkort in mijn winkel in Antwerpen!  

 

Arie